Cautare

4051 de rezultate pentru "aplicatia de la spitalul judetean mehedinti" (3.30 secunde)
Toate asigurarile liderilor Aliantei de la Bucuresti referitoare la buna functionare a protocolului PNL-PD in teritoriu ar putea fi puse sub semnul intrebarii de deznodamantul situatiei conflictuale declansate in Prahova, prin plecarea liberalului Florin Anghel din partid si intentia sa de a trece la democrati.
Un nou reprezentant de frunte al traseistilor politici este presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel.
Consilierul judetean PNL Victor Manea pare decis sa nu ia parte la sedintele CJC pana cand nu se va rezolva problema legalitatii alegerii presedintelui acestei institutii, Nicusor Constantinescu.
In urma cu cateva zile, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, l-a dat drept exemplu de comportament neadecvat in relatia cu organismele finantatoare ale Uniunii Europene pe Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
O parte dintre alesii locali s-au saturat de politica si au ales independenta in locul apartenentei la vreun partid politic, un consilier local din Licurici dorind chiar sa renunte la functie. Cei peste 800 de alesi locali din judetul Gorj si-au depus declaratiile de apartenenta politica.
Tribunalul Judetean Vrancea a admis ieri solicitarea PSD de incetare a mandatelor a sase dintre cei sapte consilieri PSD Vrancea care au trecut de la PSD la PNL si PD si care se numara printre cei ce au votat hotararea de inlocuire a lui Marian Oprisan de la sefia CJ.
Directia Nationala Anticoruptie a informat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata si continua, prin care a provocat un prejudiciu de peste 3,3 milioane de euro.
Relatia ENEL-Consiliul Judetean Constanta mai are putin si scoate scantei. Cine isi inchipuie ca ENEL Dobrogea furnizeaza energie si servicii tinand cont de renumele clientului - in cazul de fata Consiliul Judetean - se insala amarnic.
Cel putin asta dau de inteles inclusiv primarii care erau la un moment dat suparati si dadeau semne ca ar putea parasi partidul, pe motiv ca de la centru s-a decis ca nu Stelian Dutu este candidatul pentru sefia Consiliului Judetean Constanta.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.
Salariatii Consiliului Judetean Gorj vor sa ceara in instanta dreptul de a-si pastra norma de hrana si de tinuta, dupa ce Curtea de Conturi a stabilit ca angajatii trebuie sa restituie sumele primite in cursul anului trecut, in total 725.000 de lei.
Administratia doljeana intentioneaza sa solicite zeci de hectare de teren de la marginea Craiovei, unele apartinand Jandarmeriei, iar altele Statiunii Didactice Banu Maracine, pentru a putea extinde Parcul Industrial aflat in subordinea Consiliului Judetean Dolj.
O comisie delegata de autoritatile judetene se va ocupa de identificarea unor solutii pentru rezolvarea problemelor din transportul judetean de persoane, unde fiecare operator este liber sa-si stabileasca tarifele iar traseele sunt schimbate dupa bunul plac al fiecaruia.
Partidul National Liberal si-a lansat ieri, la Sala Polivalenta din Bucuresti, programul de guvernare si candidatii care concureaza pentru un fotoliu de senator sau deputat.
Un proiect ambitios - REGENERAREA ZONELOR REPREZENTATIVE ALE JUDETULUI CALARASI Marti, 4 iulie, in foaierul Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi, a fost deschisa expozitia de proiecte REGENERAREA ZONELOR REPREZENTATIVE ALE JUDETULUI CALARASI.
Tocmai de aceea, masurile radicale adoptate, prin eutanasierea tuturor pasarilor din Topraisar nu este o solutie, pentru ca in acest fel ar trebui omorate, de exemplu, si toate vrabiile sau porumbeii din zona, pentru ca si acestea sunt purtatoare de gripa aviara.
Intreg sistemul bugetar botosanean este presarat cu experimente bugetare care mai de care mai nefolositoare, care au privat beneficiarii de investitii care sa le vina realmente in ajutor, insa care au adus comisioane frumoase in buzunarul celor care le-au ales.
Legea bugetului de stat pe acest an le interzice demararea unor noi investitii daca nu si-au platit datoriile pentru lucrarile finalizate deja. ... Anuntul a fost facut de presedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, in cadrul unei intalniri in care a prezentat lista de investitii pe anul in curs.
Lucrarile de renovare incepute acum doua luni la Spitalul din Craiova cu bani de la consiliul judetean se apropie de final.
Presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca asteapta cu nerabdare sedinta de consiliu la care se va discuta bugetul judetului pentru 2008.
google-analytics.com